середа, 21 квітня 2021 18:04

Росіяни хочуть бомбити Ростов. Шукають привід для вторгнення - Стерненко

Росіяни хочуть бомбити Ростов. Шукають привід для вторгнення - Стерненко
Стерненко записав нове відео. Фото: facebook.com/sternenko

Росіяни хочуть розбомбити Ростов для виправдання нового вторгнення в Україну. А також пропонують викрадати та вбивати українських активістів.

Про це говорить Сергій Стерненко, розбираючи відео Максима Калашнікова, який ділився роздумами про плани Росії щодо України та чому Кремль не зміг захопити Одесу.

"Калашніков із Росії. Називає себе фашистом, який любить Сталіна. Записує відео на YouTube", - пояснює Стерненко.

У ролику Калашніков розповів своє бачення мітингів в Одесі 2014 року. Паралельно Стерненко показував, що насправді тоді відбувалося.

В результаті росіянин закликав вести приховані операції проти громадських активістів: "Звідкись зі схованки вигулькне дрон із боєприпасами і прямо полетить в це зборище".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У вати припекло" - Стерненко записав новий відеоблог

Крім того, інший коментатор на каналі Калашнікова запропонував розбомбити Ростов, видавши це за агресію України. На його думку, в майбутньому, то хороша причина російського наступу.

"Як бачите, росіяни - це мирний та дружній народ. А того, хто не захоче з ним дружити, вони просто вб'ють", - підсумував Стерненко.

9 квітня Одеський апеляційний суд відправив громадського активіста Сергія Стерненка під цілодобовий домашній арешт. Того дня відбулося судове слухання про зміну запобіжного заходу Стерненку та Руслану Демчуку в справі щодо викрадення депутата Комінтернівської райради Одеської області Сергія Щербича.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни хочуть бомбити Ростов. Шукають привід для вторгнення - Стерненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі