субота, 30 квітня 2011 10:56

США ввели санкції проти уряду Сирії

США ввели санкції проти уряду Сирії

Сполучені Штати ввели санкції проти ряду сирійських чиновників і державних структур через порушеня прав людини в цій країні, повідомила прес-служба Білого дому.

Як передає британська корпорація Бі-бі-сі, до списку осіб, до яких будуть застосовані санкції, потрапили командувач бригадою сирійської армії Махір Аль-Асад, голова сирійської розвідслужби Алі Мамлюк і колишній глава сирійської служби політичної безпеки провінції Дераа Атиф Наджиб.

Під американські санкції потрапляють також сирійська служба розвідки і структури іранського корпусу вартових ісламської революції, що знаходяться в Сирії.

Усім американським громадянам та компаніям забороняється здійснювати операції зі згаданими в указі президента особами та організаціями.

Заворушення в Сирії почалися в середині березня після арешту в місті Дераа групи школярів, які писали на стінах антиурядові гасла. Люди вийшли на вулиці з вимогою звільнити їх. Пізніше хвилювання поширилися на інші регіони країни.

Нагадаємо, 25 квітня сирійський уряд увів війська в місто Дараа.

Зараз ви читаєте новину «США ввели санкції проти уряду Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі