середа, 03 грудня 2008 09:52

Спорткар Бонда продали на аукціоні (ФОТО)

В понеділок на британському аукціоні Bonhams приватний колекціонер із США, що побажав залишитися невідомим, придбав спорткар Lotus Esprit 1976 року випуску, який брав участь в зйомках фільму про Джеймса Бонда "Шпигун, який любив мене". Як повідомляє AFP, сума операції склала 111 тисяч 500 фунтів стерлінгів (близько 132 тисяч євро), а сам автомобіль найближчим часом буде доставлений своєму власникові в американське місто Атланта, штат Джорджія, повідомляє "Лента.ру".

Нагадаємо, що проданий спорткар був одним з двох Lotus Esprit, спеціально розроблених для участі у фільмі про Джеймса Бонда, якого в цій картині зіграв відомий британський актор Роджер Мур. У стрічці "Шпигун, який любив мене" в одному з епізодів Lotus перетворювався на автомобіль-амфібію.

Також на аукціон був виставлений автомобільний номерний знак, який використовувався в зйомках ще однієї стрічки про агента 007, - "Голдфінгер". Цей номер з символами Au1 був встановлений на Rolls-roycePhantom, по сюжету належав супротивникові Бонда Ауріку Голдфінгеру.

Зараз ви читаєте новину «Спорткар Бонда продали на аукціоні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі