вівторок, 30 серпня 2022 14:40

Спека спаде одразу до +8°С: чим завтра здивує погода

Спека спаде одразу до +8°С: чим завтра здивує погода
У західних та північних областях протягом дня дихати, рухатися, займатися поточними справами на відкритому повітрі буде легко. Фото: pixabay.com

31 серпня у центральних областях України передбачається від +25°С на Вінниччині й до +30°С у Дніпрі з районами.

На Полтавщині, Черкащині, у Кропивницькому з районами буде в межах +26...28°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У південній частині й у східних областях ще побуде спека до +29...33°С.

"Проте з 1 вересня спека й звідти піде. Серпень завершується, літо пакує валізи до наступного року в Україні, розпоряджається якнайкраще синоптично – спека традиційна на півдні й сході, свіжіше повітря – на півночі й заході. Дощів у середу не передбачається повсюди в країні", – ідеться в повідомленні.

У західних і північних областях упродовж дня дихати, рухатися, займатися поточними справами на відкритому повітрі буде легко, +20...25°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озеро Синевир рекордно обміліло через засуху: фото

У Києві завтра очікується суха малохмарна погода з комфортною температурою повітря +22...25°С.

Вересень розпочнеться в Україні свіжою погодою, вдень похолоднішає до +18...23°С, а на півдні й сході буде до +23...27°С. Вночі спека спаде навіть до +8...12°С – можна починати шукати в шафі легкі ковдри й довші піжами.

"Літо ми цінуємо, цю розкішну відкритість до свіжого повітря, краси й квітів, хоча й залишився один його день. Осінь в Україні також прекрасна, але ми погоджуємося заздалегідь на будь-яку погоду. Не має значення, буде дощ чи сонце, коли настане перемога", – додала синоптикиня.

В Україні перша половина осені очікується теплою та посушливою. Вересень – перший місяць метеорологічної осені, упродовж якого відбувається поступовий перехід від літніх до осінніх процесів. Очікується, що цьогоріч упродовж вересня, особливо у його першій половині, на значній території країни ще зберігатиметься літня погода.

Зараз ви читаєте новину «Спека спаде одразу до +8°С: чим завтра здивує погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі