середа, 12 серпня 2009 17:53

Сорос роздав гроші американським школярам

Сорос роздав гроші американським школярам
Малозабезпечені сім"ї зі штату Нью-Йорк 12 серпня отримали по 200 доларів на кожну дитину у віці від трьох до сімнадцяти років для покупки підручників і форми на новий навчальний рік, а також інших необхідних предметів.

Всього на соціальні рахунки малозабезпечених сімей було переведено 175 мільйонів доларів. При цьому 35 мільйонів пожертвував мільярдер Джордж Сорос, який розповів, що в студентські роки сам зміг звести кінці з кінцями завдяки подібній допомозі.

Одержувачі допомоги в середу вишикувалися в черги в банки, щоб розготівкувати отримані гроші. Це було викликано чуткою про те, що увечері 12 серпня допомога зникне з рахунків.

Одержувачів допомоги не зв"язують жодні зобов"язання. Цей захід викликав критику з боку противників губернатора штату Нью-Йорк ДевідаПетерсона,<>які стверджують, що подібна допомога дає ґрунт для зловживань і шахрайства, а гроші слід було використати на зниження податку на власність, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сорос роздав гроші американським школярам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі