неділя, 20 травня 2018 00:47

Соратниця Януковича обурилася весіллю принца Гаррі та Меган Маркл

Соратниця Януковича обурилася весіллю принца Гаррі та Меган Маркл
Колишня "регіоналка" Олена Бондаренко розкритикувала "витрати англосаксів". Фото: 112

Колишній народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко обурена сумою, яка була витрачена на королівське весілля принца Гаррі та Меган Маркл.

"Витрати на безпеку весілля принца Гаррі та Меган Маркл склали 43 мільйони доларів. Усе інше - капелюшки, пір'я, квіти, їжа, сукні, костюми, фотографи, шпильки, букети - 3 мільйони", - написала Бондаренко на своїй сторінці у Facebook.

Також обурення в неї викликала сума витрат на заходи безпеки засновника соцмережі Facebook Марка Цукерберга - 9 мільйонів доларів. "Вони такі демократичні ці англосакси. Нічого не бояться! Свобода і безпека рулять", - написала екс-нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна привітала принца Гаррі і Меган Маркл

Політолог Олексій Голобуцький нагадав Бондаренко про рідну доньку, яка одружена з американцем. Також повідомив, що на безпеку глави РФ Володимира Путіна виділяється 46 мільярдів доларів на рік.

"Це майже 4 мільярди на місяць або 125 мільйонів щодня. Тобто, Путіна охороняють приблизно як 3 королівські весілля", - написав він у Facebook.

Минулої осені Олена Бондаренко видала свою дочку Поліну, у віці 18 років, за громадянина США, заявивши, що "любов не визнає кордонів і паспортів, національностей та мов".

Зараз ви читаєте новину «Соратниця Януковича обурилася весіллю принца Гаррі та Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі