субота, 18 листопада 2017 22:47

Соломатіна попросила охорону

Соломатіна попросила охорону
Співробітниця НАЗК Ганна Соломатіна боїться за своє життя. Фото: Journalist.Today

Керівниця Департаменту фінансового контролю Національного агентства з питань запобігання корупції Ганна Соломатіна попросила надати їй охорону.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Громадському, на яке теж прийшла з охоронцем.

За словами Соломатіної, вона написала заяву щодо охорони в Національне антикорупційне бюро. Наразі її охороняють п'ятеро людей.

Співробітниця НАЗК каже, що боїться за своє життя і не хоче, щоб на неї якимось чином тиснули. Але при цьому зізнається, що погроз на її адресу поки що не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викривачка НАЗК кинула виклик Луценку та САП

Нагадаємо, раніше голова департаменту фінансового контролю НАЗК Ганна Соломатіна звинуватила своє керівництво у особі Наталії Корчак у фальсифікації висновків перевірки декларацій. За її словами, Корчак давала прямі вказівки щодо перевірки окремих депутатів і фальсифікувала висновки.

Детективи НАБУ відкрили справу за фактом можливого отримання співробітниками НАЗК хабара в особливо великих розмірах. У Національному агентстві з питань запобігання корупції назвали звинувачення очільниці Наталії Корчак у фальсифікації перевірки декларацій "недостовірною інформацією".

Зараз ви читаєте новину «Соломатіна попросила охорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі