вівторок, 04 липня 2023 06:00

Що треба зробити цього дня, аби стати щасливим і багатим у наступному півріччі – гороскоп на 4 липня

Що треба зробити цього дня, аби стати щасливим і багатим у наступному півріччі – гороскоп на 4 липня
4 липня прислухайтеся до інтуїції та власних бажань. Фото: pixabay.com

4 липня купувати товари на виплат або позичати гроші не слід. Таке рішення може призвести до фінансової пастки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вівторок навряд чи порадує новими здобутками, - говорить астрологиня. – Не час думати про розвиток та розширення бізнесу. Увімкніть режим економії. Не йдіть до торгового центру без потреби. Триває несприятливий період для купівлі чи продажу нерухомості. Гарний час для закріплення знань на практиці. Менше говоріть – більше робіть. Не намагайтеся довести свою правоту в дискусії. Покажіть опонентам переконливі результати. Наведіть лад на робочому місці й у домі. Порядок у справах дасть відчуття упевненості на наступні пів року. Аби справи пішли краще, візьміть за звичку прокидатися раніше. Щасливими і багатими у наступному півріччі стануть ті, хто наважиться зараз планувати осінь. Ви будете далекоглядними і добре передбачатимете майбутнє. Прислухайтеся до інтуїції та власних бажань".

Овен (21 березня – 20 квітня)

День доведеться розпочинати зі сходом сонця і закінчувати далеко за північ. Справ буде чимало. Частину заробленого заощадьте. Цього дня варто купувати принтери та ксерокси, але не варто обирати засоби зв'язку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдасться вийти зі стану фінансової залежності. Самотні закохаються. Але зі взаємністю доведеться зачекати до кінця липня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Наведіть лад на робочому місці, систематизуйте документи у комп'ютері. Знайдете те, що шукали тривалий час. Вразливими стають очі. Не торкайтеся їх брудними руками. Стережіться кон'юктивітів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте готові приймати швидкі рішення. Знадобиться терпіння та вміння пристосовуватися до нових умов. Дехто ділитиме спадок, хтось зважиться написати заяву на звільнення і шукатиме нову роботу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Краще відкласти шлюб та утриматися від відряджень. Не варто змінювати місце роботи і проживання. Переїзд плануйте на вихідні. Зараз вам краще не зв'язуватися із перевізниками. Вони завдадуть шкоди майну.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вам раптом увірветься терпець. Набридне нарікати на малі заробітки. Почнете оформляти документи для виїзду за кордон. Добре обдумайте це рішення. Порадьтеся з коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому та що готує найприбутковіший тиждень літа – гороскоп на 3-9 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Більше справ заплануйте на ранок. Після обіду різко впаде продуктивність праці. Будьте уважні під час здійснення транспортних перевезень. Можливі неприємності на дорогах через нетерплячих водіїв

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вам набридне терпіти витівки сусідів і недобросовісних колег. Не витрачайте сил на критику. До неї все рівно мало хто прислухається. Зробіть усе, аби з цими людьми проводити якомога менше часу. Присвятіть цей день друзям. Їм зараз дуже потрібні ваші любов та підтримка.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Коштів вистачатиме на необхідне. Надлишку поки що не буде. Але поступово фінансова ситуація налагоджується. Піднесений настрій не прийде сам. Створіть теплу атмосферу в домі. Кохані продемонструють найкращі риси свого характеру. Придивіться до них уважніше. Вони можуть знов причарувати вас.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Більше часу проводьте на свіжому повітрі. Через кисневе голодування може розболітися голова. Корисними будуть заняття у тренажерному залі. Цікаві пропозиції отримаєте вранці. Добре обдумайте їх, перш ніж приймете рішення.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Знаходитеся на хвилі творчого піднесення. Добре працюватиме інтуїція. Той, хто до неї дослухається, зможе швидко досягти бажаного.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Виходитиме переможцем з будь-якої ситуації. Зможете одержати премію, повернути борги, знайти нових спонсорів. Сміливо беріть участь у розіграшах і лотереях. Виграш ітиме до ваших рук. Ремонт і будівництво перенесіть на осінь.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Що треба зробити цього дня, аби стати щасливим і багатим у наступному півріччі – гороскоп на 4 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі