понеділок, 03 липня 2023 12:20

Кому та що готує найприбутковіший тиждень літа – гороскоп на 3-9 липня

Кому та що готує найприбутковіший тиждень літа – гороскоп на 3-9 липня
Чотири знаки зодіаку отримають усе, чого бажали цього літа. Фото: pixabay.com

3-9 липня перед вами відчинятимуться будь-які двері. Вдасться вирішити питання, які не могли розв'язати на початку літа. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вам зустрічатимуться порядні люди, – говорить астрологиня. – Вдалий період для побачень, початку переговорів, ремонту у будинку та офісі. Двері вашого дому не зачинятимуться. Гості пропонуватимуть вам нову роботу. Але більшість пропозицій виявляться невигідними. Не ведіться на рекламу та умовляння. Дні народження святкуватимуть Раки. Не запрошуйте на вечірку колишніх коханих. Проведіть час у колі рідних та друзів. Найприбутковішим цей тиждень стане для Раків, Дів, Скорпіонів і Терезів. Отримаєте усе, чого бажали цього літа".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Понеділок виявиться складним. Не вдаватиметься нічого із запланованого. Справи налагодяться у вівторок. Легко буде організувати переговори, відрядження, весілля.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдасться добре заробити та поповнити заощадження. Кохані негативно сприймуть ваші сюрпризи. Не варто вносити щось нове у стосунки. Підведе нюх. Не варто підбирати парфуми та експериментувати на кухні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перехідний тиждень. Відчуєте, як те, що вдавалося легко, раптом стає непідйомним. Підвищується агресія у тварин. Обережно із безпритульними собаками і чужими домашніми улюбленцями.

Рак (22 червня – 22 липня)

Через бажання почуватися вільним, ризикуєте втратити коханих. Знайти нового партнера не вдасться до осені. Займіться укріпленням серцево-судинної системи. Може турбувати головокружіння.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Відчуєте себе потрібними. До вас звертатимуться за порадами. Діліться досвідом. Вечірні години будуть більш плідними. Не опустіть можливість заробити. Не використовуйте коханих у своїх цілях. Їм це не сподобається.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Допомоги і підтримки потребуватимуть брати і сестри. Відмовивши їм, ризикуєте віддалити від себе родичів. Сприймайте коханих і дітей такими, якими вони є. Не намагайтеся їх змінити. Через надмірне хвилювання може загостритися невралгія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків липень стане найбагатшим та найуспішнішим місяцем у році – фінансовий гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Заробітки надходитимуть з різних джерел. Великі фінансові плани будувати зарано. З розширенням бізнесу зачекайте до осені. Клопоту завдаватимуть діти. Не залишайте їх без нагляду. Краще відкласти візит до стоматолога. Його роботою залишитеся не задоволені.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Добре працюватиме голова. Розпочинайте навчання або підготовку до нього. Записуйтеся на курси іноземних мов, готуйте документи для вступу до університету, вчіться водити авто. Продавайте речі, які захаращують простір. Виручені кошти віддайте на потреби армії.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Запускати нові проекти і проводити презентації не варто. Вашу працю не оцінять, реалізувати задумане не вдасться. Не бійтеся просити про допомогу у батьків. Вони стануть помічниками та підтримають фінансово ваш бізнес.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Ви будете сповнені сил та енергії, але стикнетеся з небажанням партнерів іти вам на зустріч. Вчасно поверніть борги, аби вони не збільшувалися. Банки можуть змінити кредитну ставку не на вашу користь.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Пам'ять часто підводитиме. Щоб не забути про зустріч чи річницю, користуйтеся записниками і нагадуваннями у телефоні. Частину доходів віддайте на благодійність. Вдалий час заводити домашніх улюбленців. Це допоможе зблизитися з дітьми.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Обіцяні гроші надійдуть вчасно. Не спішіть витрачати усе і одразу. Здаватиметься, що у стосунках ви про все дізнаєтеся останніми. Не вірте чуткам. Кохані зберігатимуть вірність. Скористайтеся своїми цілительськими здібностями, аби допомогти іншим.

Липень – місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Кому та що готує найприбутковіший тиждень літа – гороскоп на 3-9 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі