четвер, 13 листопада 2008 09:07

Школярка застрелила однокласницю (ФОТО)

 
В середу, 12 листопада, в результаті події в школі Dillard High School, розташованій у Форт-Лодердейлі в штаті Флорида, США, загинула одна учениця.

За попередніми даними, вона отримала вогнепальні поранення в коридорі біля комп"ютерного класу. На місце події були викликані рятувальники, які доставили дівчину в лікарню, де лікарі констатували смерть. За даними телеканалу Local10, загибла, - Аманда Коллетт.

Інша учениця школи, у якої виявили пістолет, затримана для допиту. Про озброєну дівчину в кафе недалеко від школи повідомили очевидці. Офіційно вона поки не визнана підозрюваною.

Поліція поки не розкриває деталі події. Тим часом, як заявила газеті одна з батьків, "в цій школі постійно щось відбувається". Dillard High School, відзначає видання, є спеціалізованим учбовим закладом з поглибленим вивченням інформатики і мистецтв.

Раніше повідомлялося, що у зв"язку з подією учні Dillard High School були евакуйовані, проте до того моменту більшість вже покинула школу.

Пізніше стало відомо, що 15-річній учениці школи Dillard High School пред"явлено звинувачення у вбивстві.

Стали відомі і деякі подробиці того, що трапилося. За деякими даними, вранці в середу на зміні Теа Уїмберлі після розмови з 15-річною Амандою Коллетт вистрілила в дівчину з напівавтоматичного пістолета. Після цього Уїмберлі попрямувала в найближче кафе, сама подзвонила в службу порятунку і повідомила, що застрелила подругу.

Тим часом в школу приїхали рятувальники, які відправили Коллетт до лікарні, де лікарі констатували смерть школярки. Наголошується, що вона отримала вогнепальне поранення "у верхню частину тіла".

Уїмберлі заарештували в тому ж кафе і допитали у присутності діда. У поліції поки не пояснили мотиви злочину. Також не ясно, як дівчина оволоділа вогнепальною зброєю.

Школярку звинувачують у вбивстві першого ступеня і в застосуванні зброї на території школи. У адміністрації Dillard High School підкреслили, що подія є "окремим інцидентом", що зачепила лише двох дівчат, а в цілому у них "немає випадків насильства, подібного цьому, зовсім", додає телеканал Local10.

Як повідомлялося, 21 серпня, в одній з шкіл штату Теннессі в США 16-річний підліток застрелив свого однокласника. 16-річний хлопець застрелив товариша по навчанню в столовій школи в результаті сварки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Школярка застрелила однокласницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі