пʼятниця, 25 лютого 2022 10:16

Скасували низку поїздів у всій Україні: перелік

Скасували низку поїздів у всій Україні: перелік
Молдова тимчасово призупинила залізничне сполучення з Україною. Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

У зв'язку з небезпекою продовження курсування Укрзалізниця скасовує низку приміських поїздів у всій країні.

Водночас Молдова тимчасово зупинила залізничне сполучення з Україною, повідомляє пресслужба Укрзалізниці. Відсьогодні не курсуватиме поїзд Одеса - Кишинів - Одеса.

"З 25 лютого скасовані приміські поїзди Київської залізниці, що курсують зі столиці в напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопа, Шостки, Василькова, Коростені, Тетеріва, Малина й між цими пунктами. Електропоїзди, що курсують зазвичай до Бучі зі Святошина й Борщагівки, ходитимуть, але тепер курсуватимуть лише до Ірпеня", - ідеться в повідомленні.

Поїзди Одеської залізниці за маршрутом Миколаїв - Херсон, Херсон - Вадим і Христиновка - Умань також скасували.

"У центральному регіоні скасували поїзди Запоріжжя - Новоолексіївка й Мелітополь - Запоріжжя. Львівська залізниця скасувала електропоїзди Львів - Лавочне - Чоп із 25 лютого та зворотньо з 26 лютого. Також скасовані електропоїзди Харків - Козача Лопань, Мерчик - Тростянець - Смородине й Тростянець - Смородине - Люботин", - повідомляє перевізник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця працює. Як змінився розклад руху потягів

Скасували також низку приміських рейсів на Сході України: Харків - Бахмут, Харків - Лозова - Краматорськ і Харків - Слов'янськ не курсуватимуть до подальших вказівок. Поїзди Маріуполь - Південнодонбаська курсуватимуть лише до Волновахи, поїзди з Лимана, Ізюма та Святогірська курсуватимуть лише до Фенольної замість станції Скотувата. Поїзди Лантратівка - Кіндрашівська-Нова обмежуютьсястанцією Новий Айдар.

Пасажирів закликали зберігати спокій, мати при собі документи, що посвідчують особу, бути готовими до можливих перевірок речей та уважно слухати оголошення на вокзалах і станціях.

Регулярні пасажирські рейси зараз не заходять до Херсона, Конотопа й прикордонних міст на Сході країни. Евакуація триває.

Зараз ви читаєте новину «Скасували низку поїздів у всій Україні: перелік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі