середа, 01 квітня 2015 00:24

Ситуація навколо Маріуполя під контролем сил АТО - Міноборони

Ситуація навколо Маріуполя під контролем сил АТО - Міноборони
news.bigmir.net

Командуванням сектору проводяться всі необхідні заходи для забезпечення оборони та охорони міста Маріуполя. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Намагання представників деяких добровольчих батальйонів, які не належать до Збройних Сил України, виносити на широкий загал перед суспільством рішення свого командування щодо подальших дій, а також поширення панічних настроїв серед місцевого населення, з приводу нібито неспроможності українських військових захистити місто, є ніщо інше, як гра на руку нашому ворогу", - йдеться в повідомленні.

В Міноборони наголошують, що основним військовим каноном є те, що кожна військова людина повинна спочатку виконати наказ, а після того, якщо вона не згодна з ним, його оскаржити.

"В умовах ведення бойових дій одноосібні заяви є неприпустимими та заважають виконувати поставлені завдання", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, протягом дня 31 березня бойовики 26 разів порушували режим тиші.

 

Зараз ви читаєте новину «Ситуація навколо Маріуполя під контролем сил АТО - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі