субота, 18 липня 2020 19:20

Ситуація на Донбасі: окупанти обстріляли ділянку розведення сил

Ситуація на Донбасі: окупанти обстріляли ділянку розведення сил
За останню добу бойовики здійснили чотири обстріли. Фото: Reuters

На Донбасі, у суботу, 18 липня сепаратисти зі стрілецької зброї здійснили обстріли ділянки розведення сил в районі Богданівки.

Українські військові, зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню з боку супротивника. Про це повідомляє прес-центр командування операції Об'єднаних сил.

Зазначається, що під обстріли бойовиків потрапляли захисники Старогнатівки, Водяного та Хутора Вільного.

"Незаконні збройні формування застосовували проти українських військових протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. На ділянках розведення сил поблизу Золотого і Станиці Луганської сепаратисти дотримувалися режиму "тиша". Богданівку противник обстрілював з Петровського", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путінські бойовики розстріляли наших військових, коли ті забирали тіло вбитого побратима

Від початку доби серед підрозділів Об'єднаних втрат не зафіксовано.

Протягом доби 17 липня збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстріляв наші позиції з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили в Штабі Операції об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація на Донбасі: окупанти обстріляли ділянку розведення сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі