четвер, 07 березня 2024 14:03

Синоптики здивували прогнозом на 8 березня

Синоптики здивували прогнозом на 8 березня
В Україні завтра буде холодно, але сонячно. Фото: pixabay.com

Завтра в Україні буде сонячно.

Проте холод не відступить: уночі передбачається мороз -2...9°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

"8 березня в більшості областей буде сонячно та сухо, тому зустрічі, принаймні короткочасні, плануйте завтра на вулиці, буде красива погода. Не сваріться через доцільність завтрашнього календарного дня, погуляйте на сонечку, розгребіть у ботанічному саду чи парку, чи на городі минуле листя і усміхніться скромній зеленій новій травичці. Антициклональний характер погоди зумовить не лише відсутність опадів, яскраве сонечко, але ще й слабкий вітер", - написала вона.

Удень вже явно весняне сонце підвищить температуру повітря до +4...8°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпати замело снігом: показали казкові гірські краєвиди

У Києві 8 березня буде сонячно та безвітряно. Вранці у столиці холоднувато: -1...3°С, але вдень очікуються красиві сонячні +6°С.

Шевченківськими днями повсюди в Україні опади малоймовірні, вночі побуде невеликий мороз, вдень у суботу +3...7°С, а в неділю потепліє до +7...13°С. На сході ще втримається свіжа погода, прогнозують +2...5°С.

"Завтра, 8 березня, буде красива маловітряна сонячна погода. Тому ще раз закликаю запланувати в п'ятницю побільше побути на повітрі", - додала Діденко.

Синоптичну ситуацію в Україні 7 березня визначатиме антициклон Jasper. Це означає переважно суху погоду в більшості областей. Температура повітря очікується завтра низькою. Холодна погода триватиме довго, перейде на наступний тиждень. А потепління розпочнеться після 16 березня.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики здивували прогнозом на 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі