пʼятниця, 18 травня 2012 20:32

Син Щербаня не причетний до вбивства на полюванні - донецька прокуратура

Син Щербаня не причетний до вбивства на полюванні - донецька прокуратура
Раніше Руслана Щербаня в причетності до вбивства на полюванні звинуватив нардеп Геннадій Москаль. Фото: peoplenews.com.ua

Прокуратура Донецької області спростовує причетність депутата Донецької облради Руслана Щербаня, сина вбитого в 1996 році народного депутата Євгена Щербаня, до вбивства на полюванні в Маякському лісництві в лютому нинішнього року.

"18 лютого 2012 року на полюванні в угіддях "Маякського лісництва" Слов'янського району Донецької області був убитий через необережність Дроздов Р. В. За цим фактом... розслідується кримінальна справа... Вжитими слідчо-оперативними заходами 19 лютого 2012 встановлено особу злочинця, йому обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. На цей час у справі проведено низку судових експертиз, які підтверджують причетність цієї особи до скоєного злочину", - наголошується в повідомленні прес-служби прокуратури Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щербань звинуватив Тимошенко, щоб "відмазатись" від убивства людини - Москаль

"Досудове слідство у справі планується завершити в травні поточного року. Причетність Щербаня Р. Є. до вбивства Дроздова, згідно з матеріалами досудового слідства, не встановлена", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, раніше нардеп Геннадій Москаль заявляв, що влада змусила Щербаня звинуватити екс-прем'єра Юлію Тимошенко у вбивстві батька в 1996 році, оскільки нібито вбивство на полюванні зробив він, але провину планується покласти на водія Щербаня за його ж згодою за винагороду. Таким чином, самого Щербаня в обмін за уникнення кримінальної відповідальності змусили оприлюднити наклепницьку заяву щодо Тимошенко, зазначав Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Син Щербаня не причетний до вбивства на полюванні - донецька прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі