пʼятниця, 23 жовтня 2009 17:32

Син Саркозі керуватиме найбільшим діловим центром у Франції

Син Саркозі керуватиме найбільшим діловим центром у Франції

23-річний син президента Франції Жан Саркозі обраний в раду директорів агентства EPAD, що керує найбільшим діловим центром у Франції La Defense.

За обрання Саркозі в раду директорів EPAD було подано 28 голосів, а проти - 17.

Раніше Жан Саркозі називався серед найімовірніших кандидатів на пост глави правління агентства. Проте в четвер, 22 жовтня, він виступив із заявою про те, що не виставить свою кандидатуру на цю посаду.

Таким чином син президента Франції відповів на заяви про те, що майбутнє призначення є звичайним кумівством. Коментуючи заяви критиків, він сказав, що протягом останніх 15 днів була розгорнута масштабна кампанія з дискредитації його імені.

Згідно з опитуванням газети Le Parisien, 64 відсотки французів виступали проти обіймання 23-річним студентом-юристом посади глави EPAD. Причому 51 відсоток тих, хто називав себе прихильниками Ніколя Саркозі дотримувалися такої ж думки.

Агентство EPAD було засноване урядом Франції в 1958 році для координування розвитку ділового центру міста. Район La Defense знаходиться на захід від Парижу, його площа - 3,1 квадратних кілометра, за розмірами La Defense можна зіставити з лондонським Сіті. За даними EPAD, в 2008 році сукупний обіг району склав 265 мільярдів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Син Саркозі керуватиме найбільшим діловим центром у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі