понеділок, 11 лютого 2008 17:16

Син Ніколя Саркозі хоче стати мером

22-річний Жан Саркозі, молодший син президента Франції Ніколя Саркозі, може найближчим часом стати мером міста Нейі, пише французька газета Le Nouvel Observateur. У 1983 році цей пост зайняв його батько, перемігши на виборах досвідченого політика Перетті. Ніколя Саркозі було тоді 28 років.

До 10 лютого Жан Саркозі підтримував кандидатуру Давида Мартінона, який претендував на пост мера міста. Проте вчора він і двоє його товаришів по партії "Союз за народний рух" Арно Телле і Марія-Сесиль Менард заявили, що позбавляють своєї підтримки непопулярного Мартінона, повідомляє газета. Мартінон, дізнавшись про рішення Саркозі-молодшого, оголосив, що знімає свою кандидатуру з виборів.

Домінік Пайе, заступник генерального секретаря партії "Союз за народний рух", оголосив, що вважає Жана Саркозі талановитим політиком, який володіє відмінними якостями для майбутньої кар"єри. А на думку глави партії Патріка Давід"яна Жан, без сумніву, успадкував кращі якості свого батька, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Син Ніколя Саркозі хоче стати мером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі