вівторок, 13 березня 2007 13:26

Семирічна американка важить 222 кілограми (ФОТО)
10

Американський телеканал ABC6 опублікував шокуюче відео дівчинки з Чікаго, яка в свої 7 років важить більше 200 кг.

Джесіка через свою неймовірну вагу вже не може ходити і навіть стояти на ногах. Вона пересувається по будинку лише повзучи або в сидячому положенні, насилу говорить, у неї постійна задишка. Але при цьому вона постійно просить їсти.


Мати дівчинки годує Джесіку їжею з фастфуду і дає 5 літрів газованої води в день. Таким чином дівчинка отримує 10 тис. кілокалорій, тоді як добова потреба дитини у такому віці складає 1800 ккал.

Відомо, що вже в чотирилітньому віці дівчинка важила близько 100 кг, а за останні три роки набрала ще стільки ж. Зараз її вага 222 кг

У лютому у Великобританії соцпрацівники призначили обов"язковий курс лікування 8-річному Коннору Маккріді, який важить 89 кілограмів, що в чотири рази перевищує вагу середньої дитини.

Соціальні працівники говорять, що його надмірна вага стала наслідком жорстокого поводження з боку батьків, які ігнорували проблеми дитини із здоров"ям. У щоденний раціон Коннора входили бургери та шоколадне печиво, які він заїдав чіпсами. Можливо, Коннора переведуть під опіку соцслужб, а його батьків позбавлять батьківських прав, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Семирічна американка важить 222 кілограми (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі