пʼятниця, 12 лютого 2010 15:32

Селяни заробляють гроші на снігових заметах

Селяни заробляють гроші на снігових заметах

На межі Волинської та Львівської областей поблизу волинського села Журавичі Горохівського району вишикувалася черга з кількох десятків вантажівок.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, рефрижератори та фури з причепами застрягли в кучугурах на узбіччі. Дорогу замело снігами із полів обабіч автотраси.

"Не раджу їхати цією львівською трасою. Машини зупинилися, бо неможливо їхати через сильний снігопад і шквальний вітер. На відміну від вантажівок, легкові авто так-сяк пробиваються крізь хурделицю", - розповів телефоном свідок пригоди, який зупинив авто по дорозі з Луцька до Львова.

На кордон між областями з волинського райцентру Горохів прибули спецмашини і трактори комунальників. Техніка розчищає замети. Зі сторони Львівщини жодних робіт не проводять.

Негода стала в пригоді місцевим селянам. Чоловіки з лопатами виходять на трасу й пропонують водіям фур за гроші розчистити вантажівки від снігів. Кожної години кількість застряглих вантажівок збільшується. Ймовірно, до ранку тут вишикується ще довша черга. Синоптики прогнозують наступної ночі сильні снігопади.

До слова, сьогодні зранку на Волині через нічні заметілі тимчасово зупинився транспорт на дорогах п"яти районів - Володимир-Волинського, Горохівського, Іваничівського, Локачинського та Ковельського. До обіду дорожники розчистили від снігу більшість доріг і поновили рух.

Зараз ви читаєте новину «Селяни заробляють гроші на снігових заметах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі