четвер, 18 лютого 2021 11:53

СБУ перевіряє канал "1+1"

СБУ перевіряє канал "1+1"
Відомство хоче дізнатись, хто впливає на канал. Фото: СБУ

Телеканал "1+1" перевіряє Служба безпеки України.

Відомство має на меті вияснити, хто впливає на його політику та є бенефіціаром, повідомив радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.

В ОП не вбачають проблеми в роботі телеканалу. Там вважають, що "1+1" начебто "грає в політику". Подоляк наголосив, що така ситуація є нормальною для того, щоб конкурувати серед медіа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заблокований телеканал Медведчука позивається до Зеленського

"СБУ мають перевірити, хто є бенефіціаром, який вплив на управління виявляється, умовно кажучи, який вплив на інформаційну політику з певним пакетом акцій", – сказав Подоляк.

За його словами, усі канали - проукраїнські. Але чи є в них порушення, в ОП не кажуть. Водночас очевидних проблем, які були в пулу Медведчука, немає.

"Вони ідеологічно можуть подобатися або не подобатися. Але всі вони проукраїнські канали, за винятком пулу Медведчука", - додав Подоляк.

Президент Росії Володимир Путін відреагував на закриття телеканалів його кума Віктора Медведчука – "112 Україна", NewsOne і ZIK. За його словами, санкції проти телеканалів - це "використання інструментів в політичних силах".



Зараз ви читаєте новину «СБУ перевіряє канал "1+1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі