неділя, 04 січня 2015 21:04

СБУ оголосила Чичеріну в розшук за концерт в Луганську

СБУ оголосила Чичеріну в розшук за концерт в Луганську
Фото: gazeta.ua

Служба безпеки України оголосила в розшук російську співачку Юлію Чичеріну, яка напередодні дала концерт в Луганську.

Про це повідомив начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк, відповідаючи на питання в ефірі одного з телеканалів про те, як СБУ буде діяти у відношенні Чичеріної, а також Іосифа Кобзона та Михайла Пореченкова, передає Цензор.НЕТ.

"Всі провадження зареєстровані в Єдиному реєстрі, всі вони оголошені в розшук. Але ви розумієте, що здійснювати розшук і затримання на території, яка тимчасово під контролем терористів, нам зараз неможливо, на жаль. Але настане той час, я думаю, він недалеко, коли ці особи... будуть нами арештовані, або ми ніколи не побачимо їх на нашій території", - сказав Вовк.

"Юлія Чичеріна теж вже (оголошена в розшук. - ред)", - відповів він на уточнююче питання.

Нагадаємо, що під час концерту в Луганську "безпеку глядачів і музикантів" забезпечували байкери з клубу "Нічні вовки". Судячи з повідомленням самої співачки в соцмережі, в захопленому проросійськими бойовиками місті вона відвідала зоопарк і дитячий будинок.

Зараз ви читаєте новину «СБУ оголосила Чичеріну в розшук за концерт в Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі