четвер, 12 травня 2022 12:06

Спецтема: Війна Росії проти України

СБУ Харківської області про депресію окупантів: З 800 людей БТГ живими залишається 18

СБУ Харківської області про депресію окупантів: З 800 людей БТГ живими залишається 18
СБУ продовжує перехоплювати розмови російських загарбників на території України. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Служба безпеки України продовжує перехоплювати розмови російських загарбників на українській території.

Більшість розмов свідчить про те, що окупанти перебувають у депресивному стані через втрати після боїв з українськими військовими. Про це розповів керівник Управління СБУ в Харківській області підполковник Роман Дудін в інтерв'ю "АрміяInform"

"Настрій украй негативний. Це пов'язано з великими втратами. Коли зі складу БТГ, а це близько 800 військовослужбовців, залишається 18 осіб, це вводить у депресію. А керівництво РФ не хоче чути людей. За 30 років вони так і не відійшли від традицій, сформованих за часів СРСР. Вони як безрозсудно гнали людей на смерть із завданням захопити об'єкт чи рубіж тощо, як це було за Жукова, так і женуть зараз. Баби ще народять", - говорить Дудін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Люди живцем гниють" - рідні оборонців з Азовсталі розповіли, що там відбувається

Додав, що ЗСУ відмінно показали себе у війні з Росією. Це завдяки військовим талантам найвищого керівництва, професійності й сміливості українських воїнів.

"Щодо наших військ, уже не секрет, що талант Валерія Залужного у вмінні маневрувати й атакувати нагадує стародавній козацький рух: підскочили з різних боків, "укусили" ворога, відскочили, перечекали, знову підскочили - і так, поки війна не закінчилася", - сказав Дудін.

У Харківській області знайшли телефони російських терористів. У них є записи звірств, які вони коїли раніше в інших областях України.

Зараз ви читаєте новину «СБУ Харківської області про депресію окупантів: З 800 людей БТГ живими залишається 18». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі