пʼятниця, 16 грудня 2016 06:45

Санкції проти РФ, Україна за крок від асоціації з ЄС, розшук екс-міністра - головне за ніч

Санкції проти РФ, Україна за крок від асоціації з ЄС, розшук екс-міністра - головне за ніч

Gazeta.ua підготувала найважливіші новини, які відбулися в ніч на п'ятницю, 16 грудня.

1. У полоні у бойовиків на Донбасі перебувають 110 українців – як військових, так і цивільних. Ще 495 людей вважаються зниклими без вісти. Про це розповіла перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко.

2. Інтерпол оголосив у міжнародний розшук колишнього міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка. У головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури інформацію підтвердили.

3. Нідерланди задоволені рішенням саміту ЄС щодо роз'яснення позицій Угоди про асоціацію з Україною і починають ратифікацію документа. Про це заявив прем'єр Нідерландів Марк Рютте за підсумками саміту ЄС в Брюсселі.

4. Польща пропонувала продовжити санкції проти РФ не на півроку, як це було узгоджено, а на 12 місяців. Про це прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло заявила за підсумками саміту в Брюсселі, передає "Європейська правда". "Така ініціатива буде обговорюватися і далі", - сказала вона.

5. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков оголосив консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Санкції проти РФ, Україна за крок від асоціації з ЄС, розшук екс-міністра - головне за ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі