середа, 04 липня 2007 12:11

Самовбивцю Золотухіна поховають за християнськими канонами

Не дивлячись на те що Сергій Золотухін наклав на себе руки, його ховатимуть за всіма християнськими канонами.

Знаменитий актор отримав на це дозвіл у Патріархії не дивлячись на те, що за канонами православної церкви відспівувати самовбивць заборонено. Валерій Золотухін особисто поїхав у Патріархію і буквально вимолив дозвіл на відспівування свого сина. Православний обряд над померлим 27-річним хлопцем здійснюватиме його старший брат – отець Діонісій.

Валерій Сергійович приїхав на місце трагедії найпершим. Тіло Сергія виявила його дівчина Катерина, з якою він жив вже довгі роки. Медики зробили їй кілька сильних заспокійливих уколів, щоб вона могла перенести трагедію.

Зараз старший син артиста Денис служить в одному з підмосковних храмів. Кілька років тому він кинув ВДІК і став православним священиком – отцем Діонісієм.

"Ми досить добре один одного знали, спілкувалися, – говорить отець. – Серьонька (так ласкаво звав Сергія брат) був чудовим хлопчиком. Правда, він майже ніколи не був задоволений життям. Одна депресія змінювалася іншою. Напевно, це досягло критичної межі."

Десять років тому тоді ще 18-річний Сергій вже намагався звести рахунки з життям. Хлопець наковтався пігулок, але, на щастя, його вчасно побачили рідні і викликали медиків. Сергія відкачали, але, коли до нього у палату прийшов батько і запитав, навіщо він це зробив, хлопець відповів, що втомився сидіти у нього на шиї, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Самовбивцю Золотухіна поховають за християнськими канонами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі