вівторок, 03 липня 2007 08:21

Син Валерія Золотухіна вчинив самогубство

Знаменитий актор втратив сина: 27-річний Сергій повісився в своїй квартирі. Ніхто з його рідних і друзів не може припустити, що примусило успішного сина відомих батьків піти з життя.

Тіло Сергія Золотухіна виявила близько семи годин вечора його дівчина, 27-річна Катерина Рягудова.

Через деякий час на Профспілкову примчався наряд з найближчого ОВД, з"явилися лікарі і криміналісти. Приїхали і батьки Сергія, Валерій і Тамара Золотухіни. Вони розповіли міліціонерам, що незадовго до трагедії спілкувалися з сином, і уявити собі не могли, що їх чекає.

Сергій Золотухін - нерідний син Валерія Сергійовича, але артист виховував хлопчика, як власну дитину. Хлопець з самого дитинства захоплювався музикою. Спочатку він став займатися на фортепіано, а потім звернув свою увагу на гітару, на зміну якої прийшла ударна установка. Вже в 14 років Сергій щосили барабанив в своїй першій групі.

Захопившись джазом, він старанно займався по 10-11 годин на добу, забуваючи при цьому про їжу. Незабаром з діагнозом "виснаження" Сергій опинився в лікарні і з джазом зав"язав, повідомляє Твій день.

Зараз ви читаєте новину «Син Валерія Золотухіна вчинив самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі