середа, 07 квітня 2021 14:28

Самотність і 30 голодних котів: жінка 2 роки не виходила з квартири

Самотність і 30 голодних котів: жінка 2 роки не виходила з квартири
У Кмєві виявили квартиру жінки-одиначки, яка живе з котами. Фото: pixabay.com

У Києві на Троєщині містяни виявили квартиру, в якій жінка утримувала 30 котів.

Журналісти разом з поліцією Деснянського району приїхали до будинку, де проживає жінка, щоб спробувати з нею поспілкуватися. Однак власниця тварин двері не відчинила, повідомляється в програмі "Київ. NewsRoom".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кішка в зубах принесла до ветеринарів хворих кошенят: щемливе відео

"Сусід, який живе у квартирі навпроти, розповів, що він бачив, як до цієї жінки приходили волонтери. Цікаво, що, за словами місцевих жителів, пані вже близько 2 років не виходила за межі квартири, нікому не відчиняла та ні з ким не контактувала. Відтак, щоб потрапити до її помешкання, волонтерам нібито довелося схитрити. Вони сказали, що нібито принесли корм для котів", - розповіли у сюжеті.

За словами сусіда, жінка впустила до квартири волонтерів. З ними вдалося зайти й самому чоловікові. Він розповів, що у квартирі жінки побачив близько 30 тварин. Усі вони були худі та мали хворобливий вигляд. Мешканці будинку також жаліються на сморід, який іде від квартири.

У Кривому Розі сусіди не дали "зникнути" 82-річному чоловіку. Чоловік жив у багатоповерхівці, виходив посидіти на лавці, іноді проводив час на балконі, а потім просто зник.

Зараз ви читаєте новину «Самотність і 30 голодних котів: жінка 2 роки не виходила з квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі