середа, 06 квітня 2022 19:14

"Найжахливіше, що доводилося бачити" - показали Бородянку після навали росіян
20

Рятувальники розпочали розбирати завали в Бородянці на Київщині. Масштаби руйнувань вражають. Знищене містечко стане ще одним символом звірств російських окупантів.

Про це повідомляє ДСНС України.

"Бородянка - ще один куточок Київщини, який нелюди прославили на весь світ своїми звірствами. Сьогодні саме у Бородянці наші рятувальники почали розбирати завали на вулиці Центральній. Дивлячись на масштаби руйнувань, ми можемо лише здогадуватися про те, скільки страшних знахідок чекає на нас", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники у Бородянці викрадали старі телевізори, магнітоли і комп'ютери

Рятувальники наголошують, що знайдуть тіла всіх загиблих, щоб рідні могли належним чином попрощатися із жертвами російських нелюдів.

"Після Бучі, Ірпеня, Гостомеля ми думали, що готові до всього. Але Бородянка. Це найжахливіше, що доводилося бачити", - сказав голова Київської ОДА Олексій Кулеба біля руїн у Бородянці.

Бородянку від російських військ звільнили 1 квітня.
Фото: Getty Images
Знищене місто стане одним із символів звірств російських окупантів.

Бородянка першою зазнала ворожих авіаударів, бомби падали на житлові дев'ятиповерхівки. Жителі, що сиділи у підвалах, були поховані живцем. Коли місцеві стали розбирати завали, щоб дістати людей на поверхню, рашисти відкривали по них вогонь.

1 квітня 2022 року Бородянку на Київщині звільненили від окупантів. Найбільше жертв серед мирних жителів в Київській області зафіксували там.

Зараз ви читаєте новину «"Найжахливіше, що доводилося бачити" - показали Бородянку після навали росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі