субота, 17 серпня 2024 15:17

Сайт для купівлі квитків Укрзалізниці перестане працювати: як тепер придбати проїзні документи

Сайт для купівлі квитків Укрзалізниці перестане працювати: як тепер придбати проїзні документи
Сайт booking.uz.gov.ua працює до кінця серпня. Фото: Скріншот з сайту

З 1 вересня 2024 року не можна буде купити квитки на потяги через онлайн-сервіс Укрзалізниці booking.uz.gov.ua.

Оформлення проїзних документів буде доступне лише на новому сайті booking-new.uz.gov.ua та в офіційному мобільному застосунку компанії, розповів керівник пасажирського напрямку УЗ Олександр Перцовський в інтерв'ю Forbes Ukraine.

За старою адресою відкриватиметься нова версія сайту. Але користувачі ще зможуть потрапити на сторінки старого сервісу, щоб переглянути куплені квитки, розповів Перцовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця показала перший дитячий вагон: чим порадують маленьких пасажирів

Він зазначив, що 85% квитків компанія вже продає онлайн.

"Розроблений у 2017 році на замовлення УЗ сервіс для купівлі та резервування онлайн залізничних квитків за адресою booking.uz.gov.ua з 1 вересня припинить продаж квитків", – заявив Перцовський.

З 1 серпня продаж квитків на рейси №19/20 Київ - Хелм - Київ, №23/24 Київ - Хелм - Київ, №51/52 Київ - Перемишль - Київ, №89/90 Київ - Перемишль - Київ, №73/74 Харків - Перемишль - Харків здійснюватиметься виключно з верифікацією через "Дія.Підпис" у застосунку і на новому сайті Укрзалізниці з продажу квитків.

Аналогічна верифікація вже застосовується до ажіотажних рейсів з/до Варшави та Відня.

Зараз ви читаєте новину «Сайт для купівлі квитків Укрзалізниці перестане працювати: як тепер придбати проїзні документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі