понеділок, 11 травня 2009 11:57

Саакашвілі вважає, Росія не причетна до заколоту в Грузії

Саакашвілі вважає, Росія не причетна до заколоту в Грузії

За словами президента Грузії Михайла Саакашвілі, він "ніколи не говорив", що має підтвердженням причетності російських спецслужб до заколоту на військовій базі в Мухровані.

"Я ніколи не говорив, що у нас є точна інформація", - заявив він в інтерв"ю радіостанції Эхо Москвы.

При цьому грузинський президент заявив, що ніякого нападу на російських миротворців ніколи не було. "З повною відповідальністю можна сказати, що ніякого нападу на російських миротворців ніколи не було і не могло бути", - сказав президент Грузії.

Саакашвілі підкреслив, що Грузія завжди пропонувала Росії і всім іншим розібратися у співпраці з міжнародними комісіями і виявити такі питання.

"Природно, ми вважаємо, що на нашій території у нас не було ніяких планів провокувати Росію. Ми ніколи не були самогубцями і такими не є сьогодні", - сказав Саакашвілі.

"Нападати на Росію та провокувати Росію - це останнє, що входило коли-небудь у плани грузинського керівництва", - підкреслив також президент Грузії.

Як повідомлялося, адміністрація президента Грузії підтвердила, що Михайло Саакашвілі готовий зустрітися в понеділок 11 травня з лідерами опозиції. Зустріч буде проходить в будівлі МВС.

За матеріалом Интерфакс

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі вважає, Росія не причетна до заколоту в Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі