середа, 30 квітня 2014 15:14

Росіяни пропонують протягнути до Керчі канатну дорогу

Росіяни виступили з низкою пропозицій щодо будівництва моста через Керченську протоку запропонувавши створити підвісну канатну дорогу чи міст з намитим через протоку штучним островом.

Про це повідомляється в матеріалах засідання експертної ради у науково-технічній раді державної компанії "Автодор", повідомляє ТСН.

 

До 18 квітня від росіян надійшло 27 звернень щодо вибору траси, типів транспортного переходу і технологій будівництва, йдеться в матеріалі ГК "Автодор".

За підсумками засідання ради було прийнято рішення рекомендувати ВАТ "Гіпротрансмост" врахувати пропозиції громадян під час виконання інженерних робіт.

Раніше президент Росії Володимир Путін поставив завдання побудувати Керченський міст в двох варіантах - автомобільному та залізничному.

Компанія "Транспортний перехід через Керченську протоку" (ТПКП, дочірня структура "Автодору") повинна представити варіанти проходження переходу і його тип: мостовий перехід, поєднаний із залізницею, роздільні автодорожній і залізничний мостові переходи, автодорожній і залізничний тунелі.

Раніше в Мінекономрозвитку РФ повідомляли, що на будівництво Керченського мосту планується виділити 155 млрд рублів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни пропонують протягнути до Керчі канатну дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі