пʼятниця, 31 липня 2015 17:39

Російська порноактриса, футбол і Хрещення Русі - рейтинг запитів українських користувачів

Російська порноактриса, футбол і Хрещення Русі - рейтинг запитів українських користувачів
Фото: mobigid.com.ua

Цього тижня українських користувачів найбільше хвилювала історія росіянки Ангеліни Дорошенкової, яка стала відомою на весь світ порнозіркою.

Саме ця дівчина очолила топ-запитів пошуковика Яндекс в українському сегменті, передає "ТСН".

Дорошенкова народилась у Смоленську, закінчила школу з золотою медаллю, отримала золотий диплом МДІМВ і обрала кар'єру порноактриси.

Друга та четверта позиції в рейтингу дістались футболу. Користувачі "Яндекс" шукали результати матчу "Шахтар"-"Фенербахче" і результати жеребкування Чемпіонату світу з футболу.

Третє місце у пошукових запитах тижня має Хрещення Русі, яке святкували 28 липня. Участь в заходах взяв президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною - вони відвідали мистецький захід на Михайлівській площі.

П'яте місце у народного депутата Ігоря Єремєєва, який 26 липня у Луцьку впав з коня і отримав важку травму голови. Його одразу доправили до реанімації. Згодом представники Єремєєва повідомили, що він у стабільно важкому стані, не потребує оперативного втручання, лише інтенсивної терапії. Депутата доправили для лікування до європейської клініки. 

Не залишила байдужими користувачів Інтернету трагічна загибель відомого українського хірурга. Серед пошукових запитів ім'я Володимира Паламарчука на 6-у місці. 28 липня на Новообухівській трасі жінка за кермом Porsche Cayenne виїхала на зустрічну смугу і зіткнулась з Hyundai Sonata. Обидва водії загинули на місці. Згодом з'ясувалось, що за кермом Hyundai був заслужений лікар України Володимир Паламарчук.

На сьомому місці запит "дні ангела Ольги та Володимира", а на восьмому – "День працівників торгівлі".

Теми, пов'язані з АТО, опинились на дев'ятому та десятому місцях. 

Зараз ви читаєте новину «Російська порноактриса, футбол і Хрещення Русі - рейтинг запитів українських користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі