вівторок, 19 червня 2007 12:53

Росіянки продавали мешканок Севастополя у рабство

 Співробітники севастопольської міліції затримали двох росіянок, які займалися вербуванням українських жінок з метою подальшої сексуальної експлуатації. Оперативники затримали зловмисниць прямо у потягу під час відправлення у секс-рабство чергових жертв.

За інформацією ЦГЗ міліції Севастополя, на початку 2007 року правоохоронці отримали інформацію про те, що дві мешканки міста Тольятті протягом тривалого часу регулярно приїжджають до Севастополя і пропонують місцевим дівчатам роботу у тольятських ресторанах. Ті обіцяли золоті гори: високу зарплату, пристойне житло. Кримчани, що погодилися у пошуках кращого життя, і не підозрювали, що на батьківщині "Жигулів" їх чекає сексуальне рабство.

У червні  секс-бізнесменші в черговий раз приїхали до Севастополя. Їм вдалося знайти двох молодих жінок - 1977 і 1982 років народження, охочих поїхати на заробітки до Росії. Зловмисниці привезли їх у кримську столицю і сіли у потяг Сімферополь-Єкатеринбург. У дівчат вже забрали паспорти, коли потяг зупинився у Джанкої - першій великій станції після Сімферополя. Міліціонери ввічливо постукали у купе, де їхали чотири пасажирки і попросили всіх залишатися на своїх місцях. Вербувальниці не чекали такої розв"язки. А севастопольські жінки були шоковані, дізнавшись, кому вони довірили свою долю.

Зараз відносно затриманих порушено кримінальну справу за статтею "торгівля людьми або інша незаконна операція по передачі людини". Зловмисниці арештовані. Їх чекає покарання у виді позбавлення свободи на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Оперативники встановлюють можливих спільників, причетних до діяльності організованої злочинної групи, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Росіянки продавали мешканок Севастополя у рабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі