вівторок, 15 січня 2013 09:35

Росіянин з Мурманської області видавав себе за активістку FEMEN

Росіянин з Мурманської області видавав себе за активістку FEMEN
Фото: kazak-center.ru

Жителя Мурманської області заарештували за спробу видати себе за активістку міжнародного жіночого руху FEMEN. Чоловіка, який раніше вже був судимий, звинуватили в закликах до екстремістських дій, повідомляється на офіційному сайті організації. За даними FEMEN, аферист маскувався під учасницю руху Карину Панькову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістки FEMEN влаштували акцію протесту в Ватикан

"Після акції FEMEN на підтримку Pussy Riot" Крестоповал "цей моральний виродок, який назвався активісткою FEMEN, поширював фальшиві прайс-листи організації на спилювання поклонних хрестів за Полярним колом, продукуючи думку про нібито комерційний характер руху", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активістку "Femen" судитимуть за топлес-прорив у Кабмін

Як вказали в FEMEN, заяви лже-активістки викликали великий суспільний резонанс і неодноразово обговорювалися в Держдумі, а сам заарештований став героєм багатьох телесюжетів, "що розповідають про казкові капітали, які проходять через міжнародний рух FEMEN".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ні гомобезглуздю!": французи не хочуть легалізації одностатевих шлюбів

"Ніколи не думали, що скажемо це, але рух FEMEN висловлює сердечну подяку правоохоронним органам Російської Федерації, що охороняють наш мирний труд і відстоюють нашу честь!" - заявили в русі.

Зараз ви читаєте новину «Росіянин з Мурманської області видавав себе за активістку FEMEN». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі