понеділок, 02 лютого 2009 13:22

Росіянин напав на банк в надії бути убитим

Росіянин напав на банк в надії бути убитим
У понеділок на відділення "Росбанку" в Кіровському районі Пермі чоловік напав з ножем, передає агентство "Інтерфакс" з посиланням на ГУВС Пермського краю.

Як випливає з повідомлення прес-служби ГУВС, зловмисник, увійшовши до відділення банку, попрямував до консультанта, з яким поспілкувався на рахунок кредиту. Закінчивши розмову, чоловік пішов до виходу, однак, проходячи мимо співробітника безпеки банку, дістав ніж и "приставив його до горла охоронця".

Однак захоплений охоронець не спасував перед нападником, а вчинив опір, в результаті чого йому вдалося впоратися зі злочинцем. При цьому, відзначається в повідомленні, зловмисник встиг завдати співробітнику охорони ножове поранення.

Незабаром після цього на місце злочину прибули бійці групи швидкого реагування і співробітники міліції, які і доставили чоловіка до чергової частини. На допиті затриманий зізнався, що не планував заробити грошей пограбуванням банку, а збирався таким чином покінчити життя самогубством - за його словами, він сподівався, що його застрелять співробітники міліції. Він також розповів, що на "самогубство" його підштовхнули борги.

В даний момент вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом умисного заподіяння здоров"ю середньої шкоди.
Зараз ви читаєте новину «Росіянин напав на банк в надії бути убитим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі