неділя, 12 червня 2022 11:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстріляли житлові будинки на Харківщині, є загиблі

  Минулої доби російські окупанти обстріляли житлові будинки. Фото: t.me/synegubov/3416
Минулої доби російські окупанти обстріляли житлові будинки. Фото: t.me/synegubov/3416

За минулу добу обстрілів зазнав Шевченківський район Харкова.

У результаті постраждалих немає. Про це повідомив 12 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

По області окупанти обстрілювали Харківський район, зокрема Малоданилівську громаду, Чугуївський, Ізюмський райони. У результаті виникали пожежі у приватних будинках, нежитлових приміщеннях та лісосмугах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Просуваємось на Харківщині" - Зеленський про ситуацію на фронті

Вночі боєприпаси окупантів потрапляли у житлові будинки села Безруки, Харківського району. Через обстріли загорівся будинок у Золочівській громаді.

Загалом на Харківщині за добу четверо поранених: троє у Харківському районі, одну особу госпіталізували в Балаклії. Серед цивільних є і загиблі: одна людина у Чугуївському районі та троє у місті Золочів.

  У Харківській області загарбники не припиняють обстріли. Серед цивільних є постраждалі і загиблі. Фото: t.me/synegubov/3416
У Харківській області загарбники не припиняють обстріли. Серед цивільних є постраждалі і загиблі. Фото: t.me/synegubov/3416

Російські обстріли Харкова можуть бути помстою. Загарбники хочуть помститися за провал на основних напрямках наступу.

На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку окупанти намагаються не дати Збройним силам України вийти до держкордону. В районі Ізюма ворог вів штурмові дії на напрямку Пасіка – Богородичне, намагається закріпитися на околиці Богородичного. ЗСУ стримують ворога та завдають йому суттєвих втрат.

На Харківщині снаряд влучив у приватний будинок. 11 червня стало відомо, що з-під завалів вилучили тіла двох загиблих чоловіків та двох жінок.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли житлові будинки на Харківщині, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі