понеділок, 27 березня 2023 18:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни 41 раз атакували позиції ЗСУ. Чим усе закінчилося

Росіяни 41 раз атакували позиції ЗСУ. Чим усе закінчилося
ЗСУ відбили 41 атаку російських окупантів. Фото: eastnews.ua

Підрозділи Сил оборони України сьогодні відбили 41 атаку противника.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Найзапекліші бої тривають за Бахмут, Авдіївку та Мар'їнку, пише Генштаб у зведенні.

"Протягом доби противник завдав сім авіаційних та 10 ракетних ударів, здійснив більш як 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Для ракетних ударів продовжує широко застосовувати зенітні керовані ракети С-300", – йдеться у повідомленні.

На Куп'янському та Лиманському напрямках загарбники вели безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Синьківка та Білогорівка.

Сили оборони України відбили 41 атаку противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Бахмут та Авдіївку: повідомили останні новини з найгарячіших ділянок фронту

На північних напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

На Бахмутському напрямку ворог штурмує Бахмут та район Іванівського Донецької області.

На Авдіївському та Мар'їнському були наступальні дії у напрямку Новокалинового, Степового, Авдіївки, Сєверного, Первомайського, Невельського та Мар'їнки Донецької області, окупанти успіху не мали. Ворог застосував аерозольні "сльозогінні" гранати нелетальної дії у районах населених пунктів Новокалинове, Ласточкине, Первомайське та Мар'їнка.

Найзапекліші бої точаться на сході України. Окупанти продовжують атакувати Бахмут і Авдіївку і мають незначні успіхи на цих напрямках, Зокрема, російські війська здійснили обмежені наземні атаки на лінії Сватове-Кремінна, свідчать карти боїв від американських аналітиків.

Речник Східного угруповання військ Сергій Череватий заявив, що на куп'янсько-лиманському напрямку російські та українські війська провели 10 боїв.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни 41 раз атакували позиції ЗСУ. Чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі