неділя, 09 квітня 2023 16:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіян відправляють працювати на окуповані території

Росіян відправляють працювати на окуповані території
Мешканці захоплених територій відмовляються співпрацювати з окупантами. Фото: eastnews.ua

Росіян відправляють працювати на окуповані території, бо місцеві жителі відмовляються від співпраці із загарбниками.

Москва налагодила систему "відряджень" робітників з РФ, передає Центр національного спротиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 70-кілометровий укріпрайон росіян на Запоріжжі показали з супутника

Росіяни майже відразу обійняли більшість керівних посад в окупаційних адміністраціях та структурах.

"Проте залишаються серйозні проблеми з працівниками середньої ланки. Росіяни постійно шукають працівників серед місцевих, проте це не працює і окупанти мусять застосовувати значно важчий та ресурсно дорожчий процес "відряджень" на ТОТ працівників з РФ", – додали у ЦНС.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує нарощувати у фортифікаційному відношенні оборонні рубежі та позиції. Здійснив обстріли понад 40 населених пунктів. Серед них: Малинівка, Мала Токмачка, Новоданилівка, Оріхів, Новопавлівка Запорізької області; Качкарівка, Зміївка, Інженерне та Зеленівка Херсонської області, а також Херсон.

На тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей російські окупанти активізували підготовку з евакуації місцевого населення на тимчасово окуповані території Автономної Республіки Крим. Зокрема, в Мелітополі та Скадовську ворог організував опитування місцевого населення щодо можливої евакуації. В ході опитування перевіряється наявність російського паспорта, прописка та рівень освіти. Відзначається періодичний виїзд автобусів з бажаючими евакуюватися. Окупанти поширюють інформацію, що з кінця квітня розпочнеться примусова евакуація цивільного населення.

Зараз ви читаєте новину «Росіян відправляють працювати на окуповані території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі