неділя, 12 жовтня 2014 16:14

Російські війська згортаються і йдуть від кордонів з Україною - Міноборони РФ

Російські війська згортаються і йдуть від кордонів з Україною - Міноборони РФ
Фото: www.unian.ua

З'єднання та військові частини Південного військового округу, що завершили заходи планової бойової навчання на полігонах і міжвидових навчальних центрах в Ростовській області та склали підсумкову перевірку за літній період навчання, приступили до повернення в пункти постійної дислокації.

Про це повідомили в неділю в управлінні прес-служби та інформації Міноборони РФ.

"В даний час підрозділи здійснюють марші комбінованим способом, своїм ходом і залізничним транспортом, в пункти постійної дислокації", - йдеться в повідомленні.

Після повернення в пункти постійної дислокації війська приступлять до планового обслуговування техніки та озброєння, а також до її перекладу на осінньо-зимовий період експлуатації. Крім того, буде проведена підготовка навчально-матеріальної технічної бази до зимового періоду навчання, який розпочнеться в Збройних силах РФ 1 грудня.

"У літній період навчання з'єднання та військові частини відпрацювали весь комплекс заходів з бойового слаживанию підрозділів, а також практичної підготовки командирів з управління штатними і доданими підрозділами при виконанні навчально-бойових завдань", - зазначили в Міноборони.

Військовослужбовці успішно виконали навчально-бойові завдання, відпрацювали нормативи здійснення маршів комбінованим способом, розгортання польових таборів, виконали залікові вправи з тактичної, вогневої, інженерної, медичної підготовки та інших предметів навчання, підкреслюється в повідомленні.

Прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков 11 жовтня повідомив, що президент РФ Володимир Путін провів окрему робочу зустріч з міністром оборони Сергієм Шойгу, на якій міністр доповів верховному головнокомандувачу про завершення річного періоду навчання на полігонах Південного військового округу. За результатами доповіді В.Путін доручив приступити до повернення військ до місць постійної дислокації.

В цілому мова йде про 17,6 тис. Військовослужбовців, які влітку проходили навчання на полігонах в Ростовській області, розповів Д. Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Російські війська згортаються і йдуть від кордонів з Україною - Міноборони РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі