вівторок, 04 листопада 2008 19:22

Російські синхроністки роздяглися для журналу Maxim (ФОТО)
6

Один з найсильніших дуетів в синхронному плаванні - тезки Анастасії Давидова і Єрмакова - прийняли участь у вільній фотосесії і розповіли журналу Maxim про те, що збираються закінчувати з професійною кар"єрою, а розтяжка дає їм перевагу в сексі перед звичайними, не такими спортивними дівчатами.

"Ми вже багато всього завоювало в дуеті. Я думаю, що виступати ми вже не будемо на змаганнях, а може бути, тільки в шоу. А зараз поки відпочинемо, повчимося", - повідала Давидова.

За нею повторює Єрмакова: "Двадцять п"ять років - пора думати про сім"ю. Синхронним плаванням не можна вічно займатися. Ми вирішили здобувати професію, вчимося в аспірантурі на політологів".

Її напарниця додає: "У нас в країні спостерігається гострий брак саме спортивних політологів, які вивчають вплив політики на спорт і навпаки".


Повідали спортсменки і про особисте життя.

"У нас екстремальний досвід в особистому житті, - сміється Настя. - У нас немає часу на все це: перше побачення, друге. У нас все ділиться на перший вихідний день, другий вихідний день, третій. Вихідний день, вихідна ніч".

- Адже розтяжка і в сексі дає перевагу перед звичайними дівчатами?

"Ну не знаю, - відповіла Давидова. - Я не бачила, як звичайні дівчата займаються сексом. Але, звичайно, хлопцям такий секс більше подобається - коли дівчина гнучка, пластична".

ФОТО: Maximonline.ru

Зараз ви читаєте новину «Російські синхроністки роздяглися для журналу Maxim (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі