пʼятниця, 08 червня 2007 11:42

Російські прикордонники відмовилися приймати нелегалів, затриманих в Україні

Чернігівський прикордонний загін Державної прикордонної служби заявляє про безпідставну відмову російською стороною в прийомі депортованих 32 нелегалів. Про це повідомив представник Чернігівського прикордонного загону.

7 червня вранці українські прикордонники затримали в пункті пропуску "Гута Студенецька" на україно-російському кордоні 32 нелегальних мігрантів з Пакистану й Індії.

Відповідно до всієї доказової бази, нелегальні мігранти прибули в Україну з Росії, зокрема, зі слів представника Чернігівського прикордонного загону, про це свідчать загублені речі нелегалів, що ведуть до російської території, а також залишені ними сліди.

Однак, під час зустрічі із представниками Брянського обласного управління прикордонної служби Федеральної служби безпеки Росії росіяни відмовилися від прийому нелегальних емігрантів, посилаючись на те, що в них відсутні паспорти.

Прикордонники зазначають те, що в більшості випадків нелегальні мігранти не мають при собі документів, оскільки їх вилучають організатори переправляння.

Відповідно до законодавства, при затриманні нелегальних мігрантів їхня депортація відбувається в ту країну, з якої вони прибули.

Відповідно до інформації, це найбільша група нелегальних мігрантів, затримана на україно-російському кордоні в 2007 році, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Російські прикордонники відмовилися приймати нелегалів, затриманих в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі