пʼятниця, 27 серпня 2010 13:52

Російські ченці записали для фестивалю кавер на пісню The Beatles

Російські ченці записали для фестивалю кавер на пісню The Beatles

Православні ченці з Церкви Трійці, розташованої неподалік від станції Беллінсгаузена в Антарктиді, записали кавер на пісню The Beatles, який прозвучить на фестивалі Inernational Beatle Week в Ліверпулі. Про це повідомляє The Daily Telegraph.

Фестиваль проходить з 25 по 31 серпня. В рамках заходу колективи з різних держав виконають в Ліверпулі свої версії знаменитих пісень The Beatles. На фестивалі виступлять музичні проекти з Японії, Нідерландів, Швеції, Італії, Бразилії, Аргентини та інших країн. Також в програмі заявлений один колектив з Росії - Back from the USSR.

Ченці з Церкви Трійці до Ліверпуля не приїдуть, проте записаний ними кавер транслюватиметься в суботу, 28 серпня, під час концерту Peace, Love and Understanding, ключового заходу фестивалю. Інформації про те, яку саме композицію The Beatles вони виконали, поки немає.

Церква Трійці функціонує на острові Ватерлоо з 2004 року. Це єдиний в Антарктиді православний храм.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Російські ченці записали для фестивалю кавер на пісню The Beatles». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі