пʼятниця, 05 березня 2010 20:36

Рейдери захопили кримський санаторій

Рейдери захопили кримський санаторій

Міністерство праці і соціальної політики України заявляє про рейдерське захоплення санаторію імені Семашка (м. Сімеїз, АР Крим).

Про це йдеться в повідомленні міністерства, розміщеному на урядовому порталі.

У Мінпраці зазначають, що "група людей під керівництвом колишнього директора санаторію Ігоря Іоффе здійснила рейдерське захоплення цього закладу: зокрема, був захоплений кабінет нинішнього директора Олександра Забудського і вилучено печатку".

При цьому нападники мотивували свої дії рішенням Київського районного суду м. Сімферополя.

У Мінпраці, у сфері управління якого перебуває цей санаторій, стверджують, що ніяких документів про рішення суду до відомства не надходило.

"Вже більше двох років Мінпраці спільно з правоохоронними органами бореться за санаторій, майже всі корпуси якого під час управління І.Іоффе були передані в довгострокову оренду без узгодження міністерства, у тому числі й медичний корпус. При цьому під час перевірок фінансово-господарської діяльності колишнього директора санаторію були виявлені численні порушення і недоліки, через які і був звільнений з посади І.Іоффе", – наголошується в повідомленні міністерства.

Якщо Київський районний суд Сімферополя відновив його на посаді, то з відповідним рішенням має бути ознайомлено і міністерство, яке призначає керівника цієї оздоровчої установи і контролює його діяльність, наголосили у відомстві.

Мінпраці заявляє, що діятиме виключно в рамках правового поля і "докладе всіх зусиль, щоб не допустити нового розбазарювання інфраструктури санаторію імені Семашка".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Рейдери захопили кримський санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі