четвер, 20 вересня 2007 16:49

"Укрзалізниця" не планує підвищувати тарифи

"Укрзалізниця" не планує підвищувати тарифи

"Укрзалізниця" не планує підвищувати тарифи. Про це йдеться в офіційній заяві начальника Головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Леоніда Лобойка.

"18 вересня ряд засобів масової інформації спотворили дані, оприлюднені мною під час прес-конференції щодо тарифів на пасажирські перевезення. Мені були присвоєні слова, які я насправді не говорив. Зокрема про те, що Укрзалізниця підвищуватиме вартість квитків у 2,5 рази. У зв"язку з цим офіційно заявляю: моя відповідь на запитання кореспондента програми "Діловий світ" Євгена Сердюка "То на скільки треба підняти білети, щоб збитків не було?" прозвучала так: "Для того, щоб пасажирські перевезення були не збиткові, якщо б сьогодні стабілізувались ціни на всі витратні матеріали, то вартість квитків необхідно було б підняти у 2 – 2,5 рази", – що підтверджує звуковий запис прес-конференції. Як видно з цитати, мови про наміри Укрзалізниці підвищувати вартість квитків не йшлося", – пояснив Лобойко.

"Хочу ще раз наголосити та заспокоїти суспільство – жодного підвищення цін не планується. У моїй відповіді йшлося про гіпотетичний рівень рентабельності, а не реальне чи планове збільшення цін одразу у кілька разів", – зазначив він.

Лобойко також заявив, що вимагатиме "від тих ЗМІ, які подали недостовірну інформацію щодо підвищення тарифів, негайного спростування та вибачення". У випадку відсутності відповідної реакції з боку ЗМІ він залишає "за собою право відстоювати честь, гідність та репутацію "Укрзалізниці" і свою особисту у суді", пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «"Укрзалізниця" не планує підвищувати тарифи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі