понеділок, 03 листопада 2008 08:26

"Саркозі" розіграв Сару Пейлін по телефону

Кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін стала жертвою телефонного розіграшу.

Одне з популярних канадських радіо ді-джеїв Марк-антуан Одетт додзвонилося губернаторові Аляски, представившись президентом Франції Ніколя Саркозі. Жарт вдався і в ході шесті-хвилинної розмови, Пейлін обговорила з "президентом Франції" деякі політичні питання, дружину французького президента, пропозицію про спільне полювання, а також порнографічну стрічку, зняту засновником журналу Hustler Ларрі Флінтом, в якому знялася жінка, схожа на Сару Пейлін.

Коли ж уявний Саркозі сказав, що бачить Пейлін як президента США, вона розсміялася і відповіла: "Можливо, через вісім років". Після ще декількох жартів і натяків, що губернатора Аляски розігрують, жартівник розкрив карти, назвавши своє справжнє ім"я і радіостанцію, на якій працює. "Що, так нас розіграли?", - запитала Пейлін перш ніж передати трубку помічникові, який і завершив розмову.

"Сподіваюся, ми не отримаємо квиток в один кінець в Гуантанамо", - сказав Марк-антуан Одетт після розіграшу, пише РІА "Новости".

Факт розіграшу підтвердила представниця кампанії Сари Пейлін Трейси Шмітт. За її словами, Пейлін навіть повеселилася цьому жарту.

Популярний канадський дует MaskedAvengers ("Месники в масках"), що складається з жартівників Марк-антуана Одета і Себастієна Труделя, вже розігрував так само лідера групи RollingStones Міка Джаггера, мільярдера Біла Гейтса, колишнього президента Франції Жака Ширака, Ніколя Саркозі, Брітні Спірс і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «"Саркозі" розіграв Сару Пейлін по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі