понеділок, 05 травня 2008 08:18

П"яний декан зі Львова вбив людину

У Львівській області 46-річний декан одного із вищих учбових закладів в нетверезому стані здійснив ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. Аварія трапилася в суботу, 3 травня, о 16:45 на автотрасі поблизу села Лаврів Старосамбірського району.

Декан-водій автомобіля Мітцубісі не впорався з управлінням і злетів в придорожній кювет. У салоні машини знаходився пасажир – 41-річний приватний підприємець, житель Львова. Він загинув на місці.

Сам водій в стані сильного алкогольного сп"яніння був доставлений з місця ДТП в лікарню, де йому діагностували струс головного мозку.

Ще одна ДТП трапилася на Львівщині.

В п"ятницю, 2 травня, близько 22:00, на автодорозі між селами Мертюки і Фаліш Стрийського району Опель Вектра, за кермом якого перебував 28-річний капітан внутрішніх військ зіткнувся із автомобілем Сузукі Ґрандвітара, водієм котрого був 27-річний заступник прокурора міста Хмельницька.

Капітан внутрішніх військ від отриманих травм загинув на місці, а водій автомобіля Сузукі Ґрандвітара та двоє пасажирів іномарки госпіталізовані в лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

За фактами ДТП проводиться розслідування.

За матеріалами УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «П"яний декан зі Львова вбив людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі