середа, 02 вересня 2009 14:45

Путін з кризою бореться краще Медведєва (Опитування)

Путін з кризою бореться краще Медведєва (Опитування)

Прем"єр-міністр Росії Володимир Путін очолив рейтинг чиновників, які, на думку росіян, активніше за інших борються з кризою.

Респондентам було запропоновано вибрати з десяти людей; останнє місце в рейтингу зайняв глава Мінпромторгу Віктор Христенко. Президент Дмитро Медведєв опинився на другій лінійці рейтингу.

У опитуванні Profi Online Research взяли участь 1500 жителів 13 найбільших міст РФ. Вони могли роздати держчиновникам наступні оцінки: "Робить все від нього залежне, щоб допомогти країні вийти з кризи" (у Володимира Путіна 65 відсотків); "Міг би зробити набагато більше дій, ніж робить" (у міністра фінансів Олексія Кудріна 38 відсотків, у глави Ощадбанку Германа Грефа і спікера Держдуми Бориса Гризлова по 35); "Чиновник як чиновник - не краще і не гірше за решту" (так про главу Мінекономрозвитку Ельвіру Набіулліну сказали 34 відсотки респондентів); "Більше говорить, аніж робить" (у Христенка 25 відсотків); "Він робить тільки гірше" (про головного санітарного лікаря Геннадія Онищенка так сказали 10 відсотків).

Повністю рейтинг чиновників, які роблять все від них залежне, щоб вивести країну з кризи, виглядає таким чином:

1. Володимир Путін

2. Дмитро Медведєв

3. Сергій Лавров

4. Олексій Кудрін

5. Геннадій Онищенко

6. Борис Гризлов

7. Ельвіра Набіулліна

8. Сергій Ігнатьєв

9. Герман Греф

10. Віктор Христенко

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Путін з кризою бореться краще Медведєва (Опитування)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі