середа, 12 серпня 2009 19:25

Путін побачив на Заході багато прихильників політики Росії

Путін побачив на Заході багато прихильників політики Росії
Після визнання Росією незалежності Абхазії та Південної Осетії ситуація стабілізувалася. Про це заявив прем"єр-міністр РФ Володимир Путін в інтерв"ю абхазьким ЗМІ.

За словами Путіна, ситуація стала "більш визначеною, абсолютно визначеною, яснішою і зрозумілішою". "Створений правовий базис дозволяє нам розвивати відносини і з Абхазією, і з Південною Осетією вже як з незалежними державами, без всяких оглядок на тих, кому це не подобається", - сказав він.

Не дивлячись на те, що жодна країна в світі, окрім Нікарагуа, не підтримала рішення Росії про визнання незалежності Абхазії та Південної Осетії, Путін запевняє, що на Заході є багато прихильників політики Росії, проте США не дають їм висловлювати свою думку. "На Заході, умовному Заході, є реально немало наших прихильників. Вони всі знаходяться під певним тиском з боку провідної країни НАТО - Сполучених Штатів. І, якщо сказати відверто, багато хто публічно не висловлює свої позиції, хоча вони значним чином відрізняються від позиції Сполучених Штатів", - сказав російський прем"єр, вказавши, що США намагаються виконувати роль "світового жандарма".

За словами Путіна, в плані економіки Абхазія для Росії може представляти інтерес у сфері туризму ("Абхазію відвідує мільйон туристів з Росії") і високих технологій.

"Це, звичайно, можливо, звучить дивно, але і сфера високих технологій - цілком можлива для невеликої країни", - сказав Путін, утримавшись від подробиць.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Путін побачив на Заході багато прихильників політики Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі