вівторок, 22 квітня 2008 14:31

Путін підписав розпорядження про навчання дівчат в суворовських училищах

Президент Росії Володимир Путін підписав розпорядження, що дозволяє неповнолітнім дівчатам навчатися в суворовських військових училищах і кадетських корпусах, повідомляє прес-служба Кремля.

Зміна вноситься до розпорядження президента Росії від 3 квітня 1995 року N 155-рп: з його тексту виключаються слова "чоловічої статі", що надасть право неповнолітнім громадянам жіночої статі навчатися в суворовських військових, нахімовських військово-морських, військово-музичних училищах і кадетських корпусах (морських кадетських, музичних кадетських корпусах).

Ця зміна дозволить підвищити соціальну захищеність військовослужбовців і членів їх сімей в частині, що стосується виховання і навчання дочок військовослужбовців, тих, хто втратив батьків, а також дочок військовослужбовців, які проходили або проводили військову службу у віддалених гарнізонах, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Путін підписав розпорядження про навчання дівчат в суворовських училищах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі