середа, 19 серпня 2009 08:35

Путін на авіасалоні поїв морозива

Путін на авіасалоні поїв морозива

Російський прем"єр Володимир Путін, який відвідав у вівторок авіасалон МАКС-2009 в Жуковському, за традицією, що склалася, купив там морозиво.

Цього разу він зупинив свій вибір на продукті, відрекомендованому главою Ростехнологій Сергієм Чемезовим. Він порадив главі уряду "Maxibon" (його виробляє Nestle).

Проходячи повз намет, в якому продавалося морозиво, Путін скористався порадою і купив саме це морозиво за 70 рублів.

Перед від"їздом з авіасалону МАКС-2007 Путін, який тоді займав пост президента Росії, теж захотів спробувати морозива. Президентський кортеж зупинився біля лотка, але там не було продавця.

Тоді Путін підійшов до сусіднього лотка, де продавалися хот-доги. "Чим торгуєте?" - запитав президент. Дівчина за прилавком розгубилась і не змогла відповісти на питання. Купити морозиво Путіну тоді так і не вдалося.

Ще двома роками раніше, Путін, переїжджаючи від одного павільйону до іншого, зупинив президентський кортеж біля рундука з морозивом. Він недовго вибирав і зупинився на полуничному і шоколадному ріжках - також компанії Nestle.

Втім, тоді "вибір" за нього зробила продавщиця. Путін попросив "просте морозиво", і та у відповідь протягнула два ріжки вартістю 15 рублів. Не знаючи, скільки коштує "просте морозиво", прем"єр розплатився 500-рублевою купюрою.

Продавщиця ж пізніше зізналася, що "була в шоці", а "руки здавалися ватяними". Тому Путін повернувся до машини, так і не отримавши здачу, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Путін на авіасалоні поїв морозива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі