субота, 16 березня 2024 11:04

"Путін зникне": у Зеленського прогнозують бунт в РФ

"Путін зникне": у Зеленського прогнозують бунт в РФ
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував можливий бунт в Росії. Фото: tsn.ua

У Росії дисидентський рух, люди, які постійно займають ту чи іншу антивоєнну та антипутінську опозицію.

Однак, там немає опозиції, що мала б альтернативний вигляд до силової путінської вертикалі. Про це в ефірі 24 Каналу сказав радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк.

"У Росії не буде класичної революції ціннісного плану, де поступово будуть виготовляти тези, напрацьовувати мережі, агітаторів і так далі. У Росії буде класичний російський бунт. Тобто люди зі зброєю, оці всі "герої СВО" повернуться для того, щоб вчинити перерозподіл на фоні різкого ослаблення державних інституцій", - сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як на Заході, врешті, можуть зупинити війну Путіна

Як приклад він навів "пригожинський похід" на Москву.

"Два дні всі в істериці були, Путін зник, інші в рот води набрали і так далі. Так само буде відбуватись і зараз", - вважає Подоляк.

За його словами, в різних регіонах РФ будуть з'являтися групи людей зі зброєю, які навчились вбивати на території України, але зрозуміли, що війну програли.

"І чим вони підуть займатись? У момент ослаблення держави як такої, у цей період вони захочуть, скориставшись своєю силою, через насилля вчинити перерозподіл регіонального впливу, регіональних статків, всього, що є в регіонах. І так само це буде відбуватись в Москві, Пітері і будь-де. Путін зникне. Я вам точно говорю, що його ми точно не знайдемо у момент, коли почнуться ці проблеми в Росії. Але це не революція. Це неможливо розбудити", - додав Подоляк.

Радник керівника Офіса президента України Михайло Подоляк розповів, чи вплинуть події в Бєлгородській та Курської областях на російське суспільство, зокрема, на перебіг виборів в РФ.

За його словами, насправді в Росії немає виборів, тому "повпливати на те, чого не існує, неможливо".

Зараз ви читаєте новину «"Путін зникне": у Зеленського прогнозують бунт в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі